man. jul 15th, 2024

At gå til tandlægen kan for de fleste voksne hurtigt blive en dyr omgang. Især hvis tænderne skal rettes, kan man pludselig risikere at komme af med store pengebeløb, og af den grund er der alt for mange voksne, der holder sig helt væk fra tandlægen af skræk for at blive ruinerede. Det er der dog ingen grund til. Hos 1Smile i Aarhus og København tilbyder de professionel tandretning til en fast lav pris. Her kan du altså få fikset dit drømmesmil til kun 18.995 kroner – uanset om du skulle få brug for ekstra behandlinger, materialer eller lignende undervejs i processen.

 

Det er altså ikke prisen, der skal holde dig fra at få rettet dine tænder. Det er billigere, end du tror at købe sig til drømmesmilet, og synes du næsten det lyder for godt til at være sandt, er du mere end velkommen til at kontakte de professionelle tandlæger hos 1Smile og høre mere.

 

Tandretning uden togskinner

 

Når prisen ikke længere er en hindring, vil mange nok være overbevist. Men der sidder måske stadig nogle enkelte derude, som er forbeholdne i forhold til at få rettet tænder som voksne. For mange voksne kan det være en hindring, at deres professionelle karriere ikke tillader, at de bruger flere år med den klassiske togskinnebøjle på tænderne. For andre kan det være frygten for komplikationer, hvis bøjlen går i stykker, elastikker sprænger eller lignende. Også disse problemer har de hos 1Smile elimineret fuldstændigt.

 

Hos 1Smile foregår tandretning nemlig ikke med en fastsiddende bøjle men derimod med de smarte og unsynlige aligners, som passer perfekt til dine tænder og nemt kan tages ind og ud. Dine aligners vil slet ikke kunne ses, da de er lavet af et tyndt plastmateriale og i øvrigt er formet efter dit tandsæt. Langsomt og diskret vil dine tænder altså tilpasse sig deres nye form – og du efterlades med det perfekte smil.

 

En hverdag uden problemer

 

Endnu en fordel ved de smarte aligners fra 1Smile, udover den faste lave pris, er, at de ikke forstyrrer dig i hverdagen. Selvom du har dine aligners på i cirka 22 timer hver dag, altså også når du sover, har du hele tiden mulighed for at tage dem af – for eksempel når du skal spise eller drikke. Dermed giver denne form for tandretning altså en høj grad af fleksibilitet og frihed, som gør, at du ikke vil forstyrres af din tandretning, på samme måde som hvis du havde en fastsiddende bøjle. Har du lyst til at høre endnu mere om tandregulering priser eller andet, kan du kontakte 1Smile i København eller Aarhus allerede i dag og høre mere. Her vil de dygtige tandlæger stå klar til at besvare alle dine spørgsmål om tandretning.