lør. jun 22nd, 2024

Kender du det med, at timingen skal være korrekt, før man er tilstrækkeligt motiveret til at optage nye vaner? Det er også derfor, der er så mange, der laver det, som man kalder for et nytårsfortsæt. Her har man muligheden for at træde ind i et nyt år med nye ambitioner og planer for, hvad det nye år skal bringe. I denne artikel kan du få inspiration til, hvad du f.eks. kan vælge at lave af fornuftige nytårsfortsæt. Læs med!

 

Drik mindre alkohol i det nye år

Man behøves ikke at være alkoholiker, bare fordi man har et ønske om at drikke mindre alkohol. I dag er der faktisk fokus på, at det skal være mere acceptabelt at sige nej til alkohol, og flere unge eksperimenterer med at drikke mindre. Det kan også være noget, du selv kan lade dig inspirere af.

 

Du kan springe ud i aktier

Hvis du har mod på det, så kan det være, at det nye år også skal være det, hvor du skal gå i gang med at lave dine første investeringer. I dag er aktier noget, der er tilgængelige for alle, der har teknologi og penge til det. Du kan f.eks. kigge på Tron kurs for at finde ud af, om det kan være noget, du skal købe aktier i. Vælger du at købe aktier hos Tron, så er det vigtigt, at du følger med i Tron kurs ugentligt.

 

Du skal begynde at bevæge dig mere

Det kan være nemt at sætte for høje krav til sig selv, når det kommer til motion og bevægelse. Derfor kan det være fint at have et nytårsfortsæt om, at man blot ønsker at bevæge sig noget mere. Det kan f.eks. være, at man har brug for en god og lang gåtur i stedet for at tage ned i fitness og løfte tunge stænger. Det er altid bedre, at man gør en smule i stedet for at gøre intet.

 

Du kan gøre mere af det, du holder af

Livet handler om at fylde det med indhold og ting, der giver mening for en. Men husker du at gøre nok af det, der gør dig glad? Har du overhovedet husket at tænke over og overveje, hvad det er, der giver dig glæde? Ellers kan det være, at du skal begynde at tænke over det, så det er noget, du kan prioritere i det nye år. Man bør altid have tid til at lave det, som man holder af.

 

Se mere venner og familie

Det har været hårdt, at man ikke har kunnet se hinanden så meget, som man er vent til, fordi der har været Corona. Men det kan være, at du skal gå ind i det nye år med et håb og en vision om, at du kommer til at se dine venner og familie mere. Det kræver bare, at man bliver bedre til at skrive og arrangere noget. Måske du ikke altid er den, der er bedst til at skrive?