lør. maj 18th, 2024

Der har netop været modeuge i København, og hvis du har fulgt med online, har du sandsynligvis fået lyst til at købe nyt tøj. På JakkerFrakker.dk kan du læse om alt fra specifikke beklædningsdele som kimonoer til moderigtigt plus size tøj og tidens trends.

Bliv inspireret til nyt look

Corona har gjort, at mange arrangementer sker online, eller både fysisk og virtuelt. Det gælder også modeugen i København, som sker to gange om året og uden tvivl er et højdepunkt i dansk fashion. Til modeugen har der været arrangementer for særligt inviterede, og online har man kunnet følge med i catwalks, talks, interviews og andre events. Moderugerne påvirker altid folks påklædning, ligegyldig om de er interesserede i fashion eller ej, fordi de både afspejler tiden og er med til at ændre den stil, man ser rundt omkring sig på gaden. Er du nysgerrig på de nyeste trends? Læs dig klog på trendsv på JakkerFrakker.dk, hvis du vil forbedre og opdatere din garderobe! Det er nemlig et rigtig godt sted at starte, hvis du mangler nye idéer til din stil. Hvis du fulgte med i modeugen, kan næste skridt være at besøge JakkerFrakker.dk, så du lettere kan spore dig ind på, hvor du specifikt kan finde det, du leder efter. Der er eksempelvis indlæg om skindbukser og kimonoer, og du kan også læse om indretning, pynt til hjemmet og tøj til herrer, damer og børn.

Makeover til hjemmet?

Når du er i gang med at finde nyt til din garderobe, er det oplagt i samme omgang at give dit hjem en makeover. På JakkerFrakker.dk er der masser af blogindlæg om mode, design og accessories, og du har rig mulighed for at finde et nyt element til din indretning, som du slet ikke vidste ville fuldende rummet. Hjemmet og garderoben skal gerne ændre sig i takt med, at du ændrer dig. Er du inde i en periode med spiritualitet og meditation? Så er det måske en Buddha statue, du skal lede efter. Den er både en smuk pyntegenstand til stuen, den symboliserer spiritualitet og ro, og du kan give din Buddha en bowlerhat på, hvis du holder fest. Det kan også være, den gamle sofa, du anskaffede dig som studerende, snart har udtjent sin pligt. Her er JakkerFrakker.dk også oplagt at besøge, for du kan se flotte fotos af smukt indrettede stuer, og du kan læse, hvor du kan købe de forskellige møbler og pyntegenstande. En modeuge og et besøg på JakkerFrakker.dk kan således gøre, at både du og dit hjem får et friskt pust i form at nyt tøj og møbler, der afspejler dig.