lør. maj 18th, 2024

Rigtig mange mennesker elsker at spille. Vi spiller computerspil, brætspil, havespil og ikke mindst kortspil, både alene og med hinanden. Spil er nemlig både hyggelige og sjove. De holder os underholdt og beskæftiget og så holder de hjernen i gang på en rigtig sund måde. Mange fysiske spil kræver at man er mindst to, men kabaler er en fantastisk løsning, når du sidder alene og gerne vil brænde lidt tid af, eller når du bare ikke har overskud til at spille med andre.

Den gode gamle kabale

7kabale er en ældgammel kabale, som næsten alle kender. Ikke kun i Danmark men i hele verden. Opsætningen er nem, reglerne ligetil og spillet kræver både held og en smule taktik, så helt kedeligt bliver det aldrig. Kabalen tager gennemsnitligt omkring 10 minutter og kan derfor lige klemmes ind, når man har lidt for meget tid om morgenen, eller har et lille hul før dagens næste aktivitet. Måske netop derfor er 7kabalen den mest populære kabale og et af de mest populære spil online. Tusinder af mennesker spiller det hver eneste dag, måske endda hvert eneste øjeblik.

Andre gode kabaler

Der findes selvfølgelig masser af andre gode kabaler til de dage, hvor de kører lidt død i 7kabalen. F.eks. kan du prøve den kendte kongekabale eller den lidt mindre kendte klok-kabale i stedet. Pyramiden er også blevet meget populær herhjemme i de seneste år. Der findes selvfølgelig mange andre små online spil, f.eks. Tetris eller Minestryger, men der er bare noget særligt over kabalen, der nemt kan omdannes til et fysisk spil blot med et enkelt sæt kort.

Lær dine børn at lægge kabaler

Måske du er en af dem, som selv kan huske da dine far eller mor lærte dig at lægge kabale, da du var lille. De lærte dig ikke kun tidsfordriv, hvor de ikke selv var nødt til at være på hele tiden, de lærte dig faktisk noget virkelig vigtigt. Kabaler udfordrer nemlig børnene og lærer dem både at tænke logisk og strategisk og at væbne sig med tålmodighed. Kabalerne er derfor helt sikkert noget, som du også selv kan give videre til dine børn.