lør. jun 22nd, 2024

Selvom de fleste smartphones nu kan holde til mere, end de kunne for relativt kort tid siden, bør der stadig investeres i beskyttelse. Mobilcovers sikrer nemlig lige den sidste lille nødvendige smule, samtidig med at de ovenikøbet gør telefonen bare lidt smartere at se på.

Hvordan vælger du det bedste mobilcover?

Afhængigt af om du går efter beskyttelse eller blot mulighed for varieret design, er der en række forskellige covers at vælge imellem.

 

Der findes de såkaldte ”flipcovers,” der ligner en slags lille pung. Det er typisk lavet af læder eller lignende, og beskytter både foran og bagpå. Hertil kan coveret ofte holde dine kort. Dette er den type, der typisk beskytter bedst og anbefales til forældre og bedsteforældre, der nyder at have mobil og pung kombineret, eller til småbørn og de fumlefingrede, hvortil der simpelthen kræves lidt bedre beskyttelse.

 

Derudover findes selvfølgelig de covers, der blot dækker bagsiden, og som ofte er lavet af plastik eller silikone. De kommer i mange farver og designs, som helt sikkert vil pifte din telefon grundigt op. Hvis du gerne vil have, at denne også beskyttende, er det en god ide at tjekke om den lille kant går op over både skærm og kamera. Hertil bør silikone- vælges over plastikvarianterne.

 

Husk desuden at gå ud fra den telefon du har – ofte er der mange ligheder mellem varianterne, men små betydelige forskelle. Så vær endelig særligt opmærksom her!

Tid til at drage på opdagelse

Med telefontype in mente er det ellers bare med at drage på opdagelse – der findes nemlig utroligt mange muligheder. Uanset om du er til det ene eller det andet, er der stensikkert et eller flere mobilcovers, som vil falde lige i din smag og samtidig beskytte lige lidt ekstra.